Wat kan Craeghs voor u betekenen?

Niet alleen de omvang van het Europese stimuleringsprogramma zelf is indrukwekkend, maar het opstellen van een aanvraag en het completeren van een project heeft ook wat voeten in aarde. Om deze reden worden veel Europese trajecten begeleid door een extern adviseur.

Call selectie

Zoals u op onze site kunt lezen is het aanbod aan calls binnen Horizon 2020 overweldigend. Craeghs heeft inzicht in de structuur en opbouw van Horizon 2020 en kan u daarom helpen met het vinden van een passende call.

Begeleiding bij de aanvraag

De projecten die de beste aanvraag indienen maken de meeste kans op het verkrijgen van financiering uit het Horizon 2020 budget. Daarmee is het indienen van een consistent, precies en passend voorstel van groot belang. Craeghs helpt u graag met het opstellen van de aanvraag, van het voorstel tot aan de bijbehorende documenten zoals een samenwerkingsovereenkomst.

Administratieve inrichting

Als uw project wordt goedgekeurd dan bent u verplicht een administratie bij te houden. Doet u dit niet dan loopt u de kans dat de subsidie uiteindelijk niet uitgekeerd wordt. Craeghs helpt u graag bij het inrichten en opzetten van uw Horizon 2020 administratie.

Compliance

Er kleeft een aantal verplichtingen aan het uitvoeren van een Horizon 2020 project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schrijven van (voortgangs)rapportages of eventuele wijzigingsverzoeken. Craeghs is bekend met deze verplichtingen en assisteert u om deze verplichtingen soepel te laten verlopen.

Projectmanagement

Het verzamelen van de juiste (administratieve) gegevens gedurende het project, maar ook het op één lijn houden van de projectpartners vormen uitdagende aspecten binnen een Horizon 2020 project. Craeghs is ervaren in het begeleiden van (internationale) projecten en helpt u graag met het realiseren van uw doelstellingen.

Auditmanagement

Inherent aan subsidietrajecten zijn controles op de trajecten. Deze kunnen worden uitgevoerd door verschillende instanties, maar dat maakt de noodzaak van een goede voorbereiding niet minder. Craeghs is bekend met audits van subsidietrajecten en kan u helpen bij de voorbereiding hierop. 
Neem contact op
 
 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* Verplichte velden

SLUIT